Hirdetés

The Lords of Midnight - PC-n a klasszikus Spectrum cím

|

Noha Mike Singleton már nem érhette meg, de elkészült az 1984-es, Spectrum-ra kiadott klasszikus, a The Lords of Midnight remake változata.

Hirdetés

Tavaly októberben kaptuk a szomorú hírt, hogy 61 éves korában elhunyt a legendás angol programozó, Mike Singleton, aki sok boldog percet okozott – többek között – az örökbecsű The Lords of Midnight kaland-stratégia keverékkel nekünk.

A The Lords of Midnight a jó öreg ZX Spectrum-on jelent meg 1984-ben, ez már alapjában véve is elég okot szolgáltat arra, hogy újragondolják, így a mai fiatalság is megismerheti Singleton remekét immáron PC-s környezetben, ami mellesleg beszerezhető Mac, Android, iOS, Kindle Fire, Blackberry Playbook és Blackberry Z10 platformokra is. A The Lords of Midnight remake már megvásárolható a játék hivatalos oldaláról 4.49 euróért, de megtalálható az iTunes, a Google Play, a BlackberryApps és az Amazon kínálatában is.

 

Ami az újdonságokat illeti, a The Lords of Midnight PC-s kiadása új, nagy felbontású grafikával, frissített tereprendezési technikával, egér-támogatással és felfedezői térképpel is büszkélkedhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)