Hirdetés

The Lost Crown - Vadássz szellemre!

|

A Darkling Room angliai székhelyű fejlesztőgárda bemutatta The Lost Crown címmel szellemvadászós kalandjátékát, 2006-os megjelenéssel. "Utazzunk Nigel Danversszel az Anglia keleti partjain található hátborzongató városkába. Sajátítsunk el paranormális kutatóktól különféle technikákat és fedezzünk fel egy ősi mítoszt, valamint a kincset. De vigyázzunk: nem minden városlakó kíván a segítségünkre lenni! Akár élnek, akár nem." Gyakorlatilag point and click interfészben belső vagy külső nézetben játszhatunk majd, szellemekre vadászva. Harmincnál is több játékóra vár ránk. Jonathan Boakes (Dark Fall és Dark Fall II: Lights Out) írta a történetet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)