Hirdetés

The Lost - PC-re is eljövend! #2 - Immár hivatalosan!!!

|

Nos azt már tudtuk, hogy a népszerű tévésorozatból a Lostból játék is készül, ám nem történt semmiféle hivatalos bejelentés a mai napig. A Ubisoft a világ egyik legnagyobb játékkiadója bejelentette, hogy az Emmy-díjas Lost című sorozatból az ő műhelyükben készülhet el annak PC-s és konzolos adaptációja. A munkálatokat a Ubisoft Montréal stúdiója végzi, melynek a Prince of Persia sorozatot is köszönhetjük, a fejlesztés pedig a tervek szerint 2007-re be is fejeződik. "Van szerencsénk Bryan Burkkel együtt dolgozni, az egyik legnagyobb hollywoodi producerrel, valamint a Touchstone Televisionnel," mondta Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója. Továbbá hozzátette még, hogy egy ilyen híres sorozat adaptációjának elkészítése tényleg nagy megtiszteltetés számukra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)