Hirdetés

The Lovely Bones - Peter Jackson új filmje

|

A Gyűrűk ura és a King Kong rendezője ezúttal kisebb projektbe fogott: filmvászonra vitte Alice Sebold regényét.

Hirdetés

Az Oscar-díjas új-zélandi rendező ki se látszik a munkából. Producerként felügyeli a Steven Spielberg által rendezett Tintin animációs filmet, és a Halo mozi helyett született District 9 című sci-fit. Maradék idejét a The Hobbit filmek forgatókönyvének írásával tölti most, hogy befejezte a The Lovely Bones forgatását.



A történet Susie Salmonról (Saoirse Ronan) szól, egy tizenéves kislányról, aki sorozatgyilkos szomszédja tesz el láb alól. Édesanyját Rachel Weisz, apját Mark Wahlberg, nagymamáját Susan Sarandon, a szomszédot pedig Stanley Tucci alakítja. Jack Salmon, vagyis az apa szerepére először Ryan Goslingot nézte ki Jackson, de hiába szedett fel tíz kilót és növesztett szakállat a színész, egyszerűen túl fiatalnak látszott ahhoz, hogy hitelesen formálja meg a filmbéli karaktert.



Susie tehát gyilkosság áldozata lesz, s lelke hátrahagyva porhüvelyét felfedezi a Mennyország csodáit. Valami azonban visszahúzza, egy befejezetlen ügy. Miközben családja képtelen feldolgozni a tragédiát, s a rendőrség egyhelyben toporog, a szomszéd újabb gyilkosságra készül. Susie a családja segítségével igyekszik megakadályozni a rémtettet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)