Hirdetés

Halo: The Master Chief Collection megjelenés - mindjárt itt van a Halo 3: ODST

|

A 343 Industries még áprilisban tudatta velünk, melyik hónapban várható a Halo 3: ODST megjelenés. Most viszont már a pontos napot is tudjuk.

Hirdetés

Aki még tavaly december 19-e előtt beszerzett egy Halo: The Master Chief Collection példányt, azoknak teljesen ingyenes lesz a hamarosan megjelenő Halo 3: ODST.

A Halo gyűjtemény indulása nem volt éppen zökkenőmentes, elég sok problémát kellett kigyomlálni a megjelenés után a 343 Industries csapatának. Azóta már a frissítések nagyjából rendbe szedték a játékot, most pedig hamarosan érkeznek az új dolgok is hozzá, például a felújított Halo 3: ODST kampány. Azt már tudtuk, hogy még ebben a hónapban sort kerítenek a megjelenésre, a pontos napot azonban egészen eddig homály fedte. Az Xbox.com értesülései szerint az ODST május 29-én érkezik, és megközelítőleg 8,1 GB lesz a mérete. Természetesen azoknak is lehetőségük lesz beszerezni, akik később vették meg a gyűjteményt, nekik azonban nem lesz ingyenes. 

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)