Hirdetés

The Medium és Hitman 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hosszú idő után új játékok érkeztek, nem is tudtunk ellenállni nekik.

Hirdetés

Kevés változatosságot mutatott játékajánlónk az utóbbi időszakban, de mentségünkre szóljon, hogy egészen mostanáig téli álmát aludta a játékipar. Január utolsó harmadában azonban felpörögtek az események, a remekül sikerült Hitman 3 tökéletes évindító, már csak abban reménykedünk, hogy a folytatás is hasonlóan jól alakul. Felkészül a The Medium.

HP - Ha minden játék olyan jól összerakott és technikailag kivitelezett alkotás lenne, mint a Spider-Man és a Miles Morales PS5-ön, akkor mindenki hátradőlhet, kész vagyunk. De mivel fogok játszani most? A Valhalla valahogy elvesztett, az asgardi résztől szenvedek. Nagyon nagy baj, ha kihagyom? Majd Csirkét felhívom, vagy megnézem a befejezést magyarázó videónkat.

Paca - Már nagyon közel vagyok a Cyberpunk 2077 végéhez, de ki akarok maxolni mindent, ezért még az unalmas, monoton NCPD melókat is ledarálom. Sajnos nem lehet meg az összes achievement, ha nem kezdem újra a játékot, úgyhogy ezt elengedtem, de azért kihozom belőle, amit tudok. Mivel ez igazából innentől, a mellékküldetések teljesítése után csak grind, megtöröm majd a Hitman 3-mal.

Hirdetés

Gucs - Nem túl meglepő módon valószínűleg ezen a hétvégén is főként a WoW pörög majd, de lehet, hogy szakítok időt némi Rocket League-re is. Habár jobban belegondolva arra is megvan az esély, hogy pihenőre küldöm egy kicsit az online cuccokat, és folytatom a Star Wars Jedi: Fallen Order végigjátszását.

Hunter - Nem tudom, hogy a Demon Hunterem felszerelése miatt, vagy a Tom Nooktól kapott kölcsöneim miatt aggódjak jobban, de akárhogy is, a hétvége békés grindolással fog eltelni. Nagyon szeretnék még beletolni pár órát a legutóbbi Persona 5 Royal mentésembe, de ha így haladok, akkor sosem látom Castle Nathria belsejét a Raid Finder vitatható minőségű segítsége nélkül.

Szabi - Még mindig az Immortals: Fenyx Rising pörög, azonban kicsit már el kellett szakadnom az ókori görög mitológiától, így kerestem egy olyan játékot, ami nem igényel különösebb elköteleződést. A Subnautica már régóta fent volt a listámon, most pedig elérkezettnek láttam az időt, hogy megmártózzak egy idegen bolygó óceánjában. Egyelőre abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, nagyon szórakoztató a felfedezés és a túlélés a tenger fenekén.

Kivi - Nem lesz annyi szabadidőm a hétvégén, hogy viszonylag többet tudjak játszani bármivel. Az NBA 2K21 aktuális hétvégi kihívásait azért igyekszem megcsinálni, és lezavarok pár meccset a MyTeam Limited módjában is.

Iván - Most, hogy lenyomtam a múlt heti VOD-premierdömpinget (és végigszenv... néztem az e heti WandaVisiont is), céltalan ingázás és célzott metrókerülés következik a Spider-Man: Miles Moralesben.

Szada - Rápörögtem a filmekre és sorozatokra, így a szabadidőmben valószínűleg tovább fogom ritkítani a listámat (a WandaVision harmadik része is sorra kerül, az első kettőt nagyon élveztem). Lehet, hogy becsúszik majd egy kis World War Z is valamikor, attól függ, hogy a haverok ráérnek-e egy kis zombitrancsírra.

Csirke - Hosszú heteken át róttam Night City utcáit, de most már tényleg befejeztem a Cyberpunk 2077-et. Itt az ideje tehát, hogy elkezdjem pótolni az utóbbi hónapokban felgyűlt lemaradásaimat. Első körben a Call of Duty: Black Ops Cold War kampányának esek neki, állítólag egészen jól sikerült.

Chava - Maradt még néhány befejezetlen ügyem, úgyhogy garantáltan meglátogatom Night City-t a napokban, pláne az 1.1-es Cyberpunk 2077 patch után. Azonban szinte biztos, hogy legfeljebb csak rövid vizitre futja majd az időmből, mivel pillanatnyilag jobban vonz a The Medium, melynek még csak épp hogy megkapargattam a felszínét, de a hangulata máris rabul ejtett.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)