Hirdetés

The Medium és Immortals Fenix Rising - ezzel játszunk a hétvégén

|

Február első hétvégéje nem sokban különbözik a többitől, ezúttal is leginkább játékok segítségével töltjük fel a lemerült aksikat.

Hirdetés

Elég színesen alakul a szerkesztőség programja, hiszen kivételesen nem egy kiemelt cím csavarta el mindannyiunk fejét, hanem jó néhány alkotás, amelyek még műfajukat tekintve is különböznek egymástól. Attól függően, hogy kinek mihez van épp kedve, felkeressük az Olümposz isteneit, együtt fosztogatunk a vikingekkel, bekukkantunk a valóságot a túlvilágtól elválasztó fátyol mögé, terrorelhárítónak állunk (vagy épp ellenkezőleg, felcsapunk terroristának), pókhálóval és festékszóróval rajzoljuk át városok utcaképét, odaégetjük az ebédet és megismerkedünk a távol-keleti harcművészetekkel.

Hirdetés

HP - Kifejezetten imádtam a The Mediumot minden hibájával együtt, és most szívesen játszanék még valami ilyesmit. De még ott árválkodik a Valhalla a sarokba hajítva, csak le kellene már zárni Eivor történetét valahogy, mert Csirke fel fog robbanni, ha nem beszélgethet valakivel a befejezésről.

Paca - Belekezdtem az Immortals Fenyx Risingba, ami egyelőre csodálatos, de próbálok nem leállni a mindenféle mellékes teendőkkel, nehogy kiégjek, mint a Cyberpunk 2077-nél. Közben pedig megy a Warzone, újra elkezdtem Rainbow Six: Siege-ezni, és a The Division 2 is elkapott; persze egy hétvége kevés mindre, de azért próbálkozom.

Szada - Múlt hétvégén nem sikerült belenéznem a The Mediumba az elfoglaltságok miatt és most se lesz sok szabadidőm, de mindenképpen bele akarok kóstolni ebbe az egyszerre két világban játszódó, hátborzongató cuccba, mert több ismerősöm is dicsérte és a GameStar tesztje is meghozta hozzá a kedvem.

Szabi - Lassan már csak rekreációs célzattal pörgetem az Immortals Fenyx Risingot, mivel mostanra világossá vált, hogy történet szempontjából nem érdemes nagy megfejtésekre számítanom. Egy-egy jól elejtett megjegyzés Zeusztól persze továbbra is képes megmosolyogtatni, de az igazán remek része az egésznek a logikai és ügyességi feladatok megoldása, ami színtiszta élvezet.

Iván - Kicsit még nyúzni kellene a Spider-Man: Miles Moralest, illetve ki kellene próbálni a PS Plus-os Concrete Genie-t is - csakhogy szülinapozós víkendre készülünk, így már most látom, ahogy poroltóval a kezemben ordibálok az Overcooked 2-ben lángoló salátám mellett.

Kivi - Néhány nappal ezelőtt bővült a Call of Duty Black Ops Cold War a Firebase Z nevezetű zombi térképpel, ami az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik. A Cold War Zombiest egyelőre nem nagyon pörgettem, de ezt az új módot mindenképpen kipróbálom amellett, hogy azért néhány kör multiplayert is játszani fogok. Még jó, hogy a Nuketown 24/7 playlistet nem vették ki a fejlesztők továbbra sem.

Csirke - Amennyire imádtam az Immortals Fenyx Risingot, annyira nagyot csalódtam most az első DLC-ben. Ez sem borzalmas persze, de fájdalmasan egyhangú, úgyhogy inkább a Nioh Collectionnel vigasztalódom.

Chava - Kutyaharapást szőrével, tartja a népi bölcsesség, én pedig ennek szellemében a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood okozta csalódást az egyetlen általam ismert módon próbálom kiheverni: fejest ugrom egy másik játékba. Már csak azt kell eldöntenem, hogy az Assassin's Creed Valhallát folytassam, vagy inkább repetázzak valamelyik régi kedvencből. Hirtelen a Jade Empire jutott eszembe.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)