Hirdetés

The Medium, Immortals Fenyx Rising és Rage 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Bármikor abba tudnánk hagyni, nem vagyunk játékfüggők, de tényleg nem.

Hirdetés

Aki esetleg arra számított, hogy a 2021-es BlizzCon utáni napokban a teljes szerkesztőség a Battle.net-fiókjához rendelt Blizzard-klasszikusokba temetkezik, annak bizony csalódnia kell. Ehelyett kineveljük a gamerek új generációját, tesztelgetjük az Xbox Series X|S konzolok fps-duplázóját, istenek kegyeit lessük és kísértet járta szállodában, zombikkal teli kúriában kalandozunk, őslényeket szabadítunk a világra, majd megnézzük, hogy jut-e nekünk egy-két lepattanó az apokalipszis után.

Hirdetés

mazur - A hétvégén nem igazán lesz időm játszani, de nem is baj. Andris fiam folytatja a felnőtté válás rögös útját, a Demon's Souls után immár a Dark Souls Remasteredben, úgyhogy ismét edzői minőségemben próbálom egyengetni útját. Sokat tud ám számítani egy "fel a fejjel!" vagy egy "ne sírj, húszezer lélek nem is olyan sok".

HP - Most, hogy a Microsoft elkezdte hardveresen felturbózni korábbi játékok teljesítményét (értsd: auto HDR és 60 fps), a Sniper Elite 4 került elő megint, aminek nagyon jót tett a magasabb képfrissítés. Így is csúnya, de legalább szépen siklik a távcső a nácikkal teli tájon. Akkor meg már ki is söpröm szépen az olasz vidéket ezen a hétvégén, remélem, sok korábbi cím kap még ilyen rásegítést, mert erősen dob a nosztalgiafaktoron, ha nem diavetítést kell néznem.

Paca - Egy kicsit megijedtem, amikor az Immortals Fenyx Risingban minden mentésemnél a "Save File Corrupted" felirat volt olvasható, még az újaknál is, de a Reddit segített, hogy ne kelljen 8 és fél órányi előrehaladásnak búcsút mondanom. Így hát ezt fogom folytatni, mert bár még mindig nagyon sokat kell benne baktatni, most már legalább tudok olyan trükköket, amiktől a harcok izgalmasak.

Csirke - Kiplatináztam a végtelenül szórakoztató Maneatert, úgyhogy itt az ideje kicsivel komolyabb témák után nézni. Itt van például a The Medium, amit nagyon élveztem, de pár teszt miatt félbe kellett hagynom. Most visszatérek hozzá, és reményeim szerint a hétvégén be is fejezem, elvileg nem vészesen hosszú.

Szabi - Akármennyire is élvezem, most már szeretnék az Immortals Fenyx Rising végére érni, ami talán nincs is messze, hiszen már csak egy istenséggel kéne dűlőre vergődnöm, hogy elindulhassunk Typhon ellen. Ez akár gyorsan meg is lehetne, de ahogy magamat ismerem, előtte biztosan jelentős mennyiségű időt beleölök még a világtérkép ikonjainak takarítgatásába; ezek a feladatok túl érdekesre sikerültek ahhoz, hogy csak úgy ignoráljam őket.

Kivi - A megjelenése idején nekem teljesen kimaradt a Rage 2, és eléggé meg is feledkeztem azóta a játékról. Most az Epicnek hála természetesen nem tudtam ellenállni, hogy ingyen hozzáadjam a könyvtáramhoz, így hétvégén leginkább ezzel fogok foglalkozni. Emellett elindult az NBA 2K21 új MyTeam szezonja, néhány kihívást biztosan kipipálok a következő napokban.

Szada - Lehet, hogy belenézek a már Game Passon keresztül is elérhető Jurassic Word Evolutionbe, hogy létrehozzam a saját őslényparkomat, de az elsődleges terv most egy 1000 darabos Marvel-puzzle kirakása, valamint végtelen mennyiségű olvasás, mivel számos képregény és könyv várja, hogy időt szánjak rá. Ilyen például a Woody Allen: Apropó nélkül, az NMK: Örökkévalók, a Batman vs. Two Face, a John Constantine, Hellblazer: Káros szenvedélyek és a Hulk: Szürke is. 

Iván - Nem mintha a Super Mario 3D World + Bowser's Fury lenne minden idők leghosszabb, legösszetettebb játéka, de azért nehéz otthagyni azt a pár kósza csillagot, szóval mégis rá kell szánnom még egy víkendet. Eközben felkészül az Immortals Fenyx Rising, annyit emlegettük itt, hogy most már nekem is bele kell kóstolnom.

Chava - Még mindig a nosztalgiavonat első osztályán utazom, ám kivételesen nem délibábként elillant ifjúságom emlékeit hajszolom, hanem régi és megbocsáthatatlan mulasztásomat igyekszem jóvátenni. Erős bennem a vágy egy (többé-kevésbé) olyan játék iránt, mint a The Medium, és a gyűjteményemet átbogarászva arra jutottam, hogy talán a Resident Evil áll a legközelebb hozzá a maga rögzített kameranézeteivel és ódivatú irányításával.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)