Hirdetés

The Men Who stare at Goats trailer

|

Léteznek olyan filmek, amelyeknek annyira elképesztően hihetetlen történetük van, ami akár igaz is lehet.

Hirdetés

Talán pont azért, mert nagyon hihetetlen - ez a film igaz történeten alapul.

Már előre kiváncsi leszek mire fordítják magyarul (gyors fordításban: Az emberek, akik kecskéket bámulnak). Egy riporter találkozik egy igen speciális katonával, egy pszicho-ügynökkel, aki nem fegyver, hanem az agy erejével harcol, mint egy jedi (ami külön poén, hiszen Ewan McGregor a riporter a filmben). Kiderül, hogy nem egyedül ilyen - az amerikai hadseregnek egy komplett egysége van, amely ilyen katonákból áll. Persze ez magában hordozza rengeteg mókás , jópofa, vicces szituáció megtörténtét - ha olyan szórakoztató lesz ez a sztárparádé, mint az előzetese, akkor ott a helyem a moziban! Jah, főbb szereplők George Clooney, Ewan McGregor, Kevin Spacey, Jeff Bridges, Rebecca Mader, Terry Serpico. A vidámság garantált :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)