Hirdetés

Retró nindzsák lehetünk az Epic Games Store e heti ingyenes játékában

|

Egy kifejezetten szórakoztató retró kalandot kapnak azok, akik benéznek a héten az Epic Games Store ingyenes részlegére.

Hirdetés

Újabb hét, újabb ingyenes játék az Epic Games Store kínálatában, nem túlságosan meglepő ez már. Az elmúlt pár hónapban el voltunk kényeztetve heti két játékkal, így csekélynek tűnhet a mostani felhozatal, de tekintettel arra, hogy most a The Messengert (és annak DLC-jét) kapjuk ingyen, talán nem tűnik olyan rossznak a deal. Főleg mert ingyenes ugyebár.

Hirdetés

Egy kemény akció-platformerről van szó, amiben egy nindzsát kell alakítanunk. Feladatunk először egyszerűnek tűnik: a klánunk megmentésének érdekében le kell szállítanunk egy tekercset a világ túloldalára. A klasszikus retró ugrándozásból aztán hamar egy meglepő csavarokkal teli kaland kerekedik, érdemes kipróbálni az élményt.

A The Messengert pontosan november 21-ig húzhatjátok be az Epic Games Store-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)