Hirdetés

The Midnight Meat Train - Clive Barker novellája alapján

|

Legutóbb a vegyes fogadtatásban részesült, ám kétségtelenül hangulatos Jericho révén találkoztunk a horror mesterével.

Hirdetés

Ezúttal nem ő maga filmesíti meg írását, hanem a japán Kitamura Ryuhei rendezi, ki többek között a Godzilla: Final Wars című 2004-es alkotásért is felel. Sokat elárul róla, hogy megőrizve a figura "bájosságát", messze jobb kritikákban részesült, mint a borzalmasan rossz amerikanizált változat.
A forgatókönyv Jeff Buhler tollából származik, aki újoncnak számít a szakmában.
Egy New York-i fotóriporter a város eleddig ismeretlen oldalát szeretné lencsevégre kapni, s miközben munkáját végzi, tanúja lesz egy borzalmas gyilkosságnak, s nyomozása során szörnyű titok nyomára bukkan. Egy Mahogany nevű hentes úgy mészárolja le áldozatait a metroalagutakban, akár a négylábú haszonállatokat szokás.
A riporter szerepében Bradley Cooper-t (Alias), a gyilkoséban Vinnie Jones-t (Blöff, X-Men: Az ellenállás vége) láthatjuk. Feltűnik még a vásznon, mint Cooper főnöke, a Kék lagúnában debütált Brooke Shields is.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)