Hirdetés

The Next BIG Thing - Elérhető a német demó

|

Francia kiadó és spanyol fejlesztő játéka németül, hát nem csodálatos a sokszínű és soknyelvű Európa? Bizony-bizony, tölthető és játszható a The Next BIG Thing demója.

Hirdetés

A Runaway trilógiát jegyző Pendulo Studios következő nagy dobása a Következő nagy dobás címet viseli, igaz angolul (The Next BIG Thing).



Kalandjátékról van szó, mégpedig a hagyományos point and click-ről, abból is a humorosabb fajtából. Szívemhez közelebb áll ugyan a nyomozós, krimi és a thriller, de ez ne tántorítsa el a műfaj rajongóit a német nyelvű demó kipróbálásától.
Két irányítható karakter, egy rakás őrült szereplő, sajátos grafikai stílus és nyakatekert fejtörők, ez lenne röviden a The Next BIG Thing.

Letöltési linkek: worthplaying, gamershell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)