Hirdetés

The Next BIG Thing megjelenési dátum

|

A Focus Home gondozásában megjelenő kalandjátékra még jövő év tavaszáig kell várnunk.

Hirdetés

Az Ibériai félszigeten tanyázó Pendulo Studios a Runaway trilógia révén lehet ismerős számotokra. Amennyiben kedveltétek Brian és Gina kalandját, akkor a spanyolok következő nagy dobásával is elégedettek lesztek.



A kiadó tudomása szerint egymilliónál is több fogyott a Runaway három részéből összesen, ami egy csak PC-re megjelenő, point and click kalandjátéktól manapság igencsak böcsületes teljesítménynek számít. Erre a táborra épít a The Next BIG Thing is, amiben ismét egy fiú-lány páros kalandjait élhetjük át. Dan Murray és Liz Allaire modern, humoros, csavarokkal és fejtörőkkel telezsúfolt, tévés és mozis kikacsintásokat tartalmazó road movie-ja 2011. március 25-én rajtol el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)