Hirdetés

The Old Republic - kincsvadászatra megyünk

|

A BioWare bejelentette a The Old Republic készülő frissítését. Az 1.7-ben új kalandok várnak ránk!

Hirdetés

Bejelentésre került a Star Wars: The Old Republic - Returnk of the Gree című frissítése, amelyben karaktereink egy új esemény központjába kerülnek. Az Ilum bolygó felszínén lesz dolga, a csatákban már bizonyított hőseinknek: mivel erős ellenfelek várnak ránk, az új kihívás csak az 50-es szintet már elért karakterek számára elérhető, de nekik is fel kell kötniük a fénykard tartót. Egy Gree űrhajó várja, hogy rálépjünk és szembekerüljünk egy ősi ellenféllel, akinek levágásáért új technológiákat kapunk, amiket fegyverek és páncélok képében vághatunk zsebre a sikeres misszió végeztével.

Egy fontos játékbeli újítás is érkezik az 1.7-el, ami nem más, mint a Galactic Reputation nevű rendszer. A különböző frakcióktól ezentúl pontokat kapunk, melyek hozzáadódnak a csoporthoz fűződő rangunkhoz, így válhatunk majd hat lépcső megmászásával kívülállókból legendák. Aki játszott már bármilyen más MMORPG-vel ismerősnek találja majd a rendszert, ami végre ide is bekerül. Az új tartalom megjelenésének időpontjáról egyelőre nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)