Hirdetés

The Order: 1886 - érkezhet a folytatás?

|

A fejlesztők szerint van jövője az Ordernek, hiszen a világ alapjait már megalkották az első résszel. Miért is ne lenne akkor egy második?

Hirdetés

A The Order: 1886 sokakban úgy maradt meg mint egy csodaszép, de felejthető kaland. Ennek rengeteg oka volt a súlyos árcímkétől a hiányos befejezésig, de abban talán mindenki egyetértett, hogy a világban azért van potenciál.

A Game Informer leült egy interjúra a játék alkotójával, Ru Weerasuriyával, aki szerint erős lábakon áll az IP.

"Hogy mondjam ezt ki anélkül, hogy túl sokat árulnék el...mondjam úgy, hogy van jövője? Igen, ennek a címnek van jövője. A jövőbeli terveink már akkor megvoltak, amikor először nekiálltunk felépíteni a játékot. Ti, akik játszottatok vele pontosan tudjátok, hogy van egy nagyobb sztoriszál a háttérben."

A teljes interjú 40 perces, és szó esik benne a játék fejlesztése körüli nehézségekről, a csapat reakciójáról a játékosok véleményére, és Ready at Dawn lehetséges, jövőbeli projektjeiről.

Ugyan a The Order: 1886 nem váltotta meg a világot, az biztos, hogy egy kidolgozottabb, nagyobb és hosszabb folytatást mindenképpen szívesen látna mindenki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)