Hirdetés

The Order 1886 trailer - mit keresünk a metróban?

|

Érkezett egy új The Order 1886 trailer a híres londoni metróról. Vajon egy DLC lesz vagy csak egy bennragadt videó?

Hirdetés

A The Order 1886 megjelent, végig is játszottuk és a GameStar magazin márciusi számában egy kimerítő tesztben összefoglaltuk, hogy mit is gondolunk a játékról.

Azt hiszem nem árulunk el titkoz azzal, hogy a The Order 1886 sok kérdést nyitva hagy, ezzel megágyazva egy lehetséges folytatásnak. Vagy esetleg pár kiegészítőnek? A DLC-kkel kapcsolatos terveiről egyelőre nem beszélt a Sony, pedig az egyébként meglehetősen rövidkére sikerült sztorit nem lenne baj, ha egy kicsit megtoldanák.

A Sony és a Ready at Dawn a napokban kiadott egy új The Order 1886 trailert, amiben a londoni metróhálózatról tudhatunk meg egy kicsit többet. Egyelőre nem tiszta, hogy ez a trailer egy lehetséges kiegészítőt szellőztet meg vagy csak egy bennragadt videó, amivel serkenteni szeretnék egy kicsit az eladásokat. 

Ti mit gondoltok? Egyébként hogy tetszett a The Order?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)