Hirdetés

Komoly változások a The Order: 1886 fejlesztőinél

|

A Ready At Dawn új vezetővel erősített, illetve egy új stratégiának megfelelően platformoktól függetlenül fejlesztik majd jövőbeli játékaikat. Mivel az Order: 1886 jogait nem ők birtokolják, nem tudjuk, ők dolgoznak-e az esetleges folytatáson.

Hirdetés

A korábban főleg PSP-játékokat és különböző portokat készítő Ready at Dawn nem vett le mindenkit a lábáról első nagyobb projektjével, a The Order: 1886-tal, de ettől függetlenül az alternatív történelmi Londonban játszódó kaland nem fogyott olyan rosszul. A Galahad körül forgó sztori jövője egyelőre kétséges, de az biztos, hogy a stúdió körül felpörögnek az események.

Mivel a Ready at Dawn eredetileg volt Naughty Dog- és Blizzard-tagokból állt össze, nem meglepő, hogy az utóbbi cégtől igazolták a stúdió új vezérigazgatóját, Paul Sams-t, ami azt is jelenti, hogy az eddigi vezetők teljes egészében a kreatív munkára koncentrálhatnak majd. Ez egy új irányt is jelent, ami szerint PlayStation 4 mellett a jövőbeli játékaik Xbox One-ra, PC-re, és egy meg nem nevezett platformra is érkezhetnek majd.

Szintén újdonság, hogy minden új játékuk esetében szeretnék megtartani az az új IP-khez tartozó jogokat, és bár ez az Order: 1886 kapcsán még nem volt lehetséges, nem zárták ki, hogy folytassák a történetet, hiszen sosem egy részre terveztek ezzel a sztorival.

Mit gondoltok, mit várhatunk a kiadóként is működő Ready At Dawn-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)