Hirdetés

The Order 1886 - miért tűnnek fel új városok?

|

Lehet, hogy a jövőben új helyszíneket is meglátogathatunk a rend lovagjaként? Nem tudjuk, de valamit biztosan tervez a Ready at Dawn.

Hirdetés

A The Order 1886 fejlesztői megosztottak pár képet Facebookon a játék művészeti albumából, és egy videót is, amiből megtudhatjuk, hogy hogyan is néz ki a világ, amiben a Ready at Dawn sztorija játszódik. Tehát nem csak London.

A trailerben egy pillanatra feltűnik New York, aminek egén láthatjuk a csodálatos léghajókat. A videókban és képekben feltűnik Berlin, Firenze, Sydney, Birmingham, Lisszabon, és Varsó abban a formában, ahogy a The Order 1886 steampunk világában léteznének.

Lehet, hogy a folytatásban több várost is bejárhatunk majd? Vagy ez csak egy kis hype? Szerintetek mire készül a Ready at Dawn, és melyik várost teszi meg a következő rész helyszínéül?

Bárhogy is, a képek csodásak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)