Hirdetés

The Order: 1886 - nemiszervek, vérfröcsögés és egy bordélyház

|

A The Order: 1886 korhatárbesorolásának indoklásából megint megtudtunk néhány izgalmas újdonságot. Vigyázat: káromkodás is lesz benne.

Hirdetés

Az ESRB-nek még épp időben sikerült besorolnia a The Order: 1886-ot, a játék nem meglepő módon az M kategóriába került, így hivatalosan csak 17 éven felüliek játszhatnak vele az Egyesült Államokban.

A besoroláshoz mindig részletes indoklás tartozik, amiből olykor vicces részletek derülnek ki, néha meg, mint például a Battlefield Hardline esetében, rávilágítanak arra, hogy meddig mentek el a fejlesztők, mivel érdemelte ki játékuk, hogy az adott kategóriába került. A The Order: 1886 leszakadó végtagokkal, lerobbanó fejekkel és hasonló finomságokkal teli videói után nem is számítottunk másra, de nem csak az erőszak, hanem más felnőttes témák is előkerülnek. Az ESRB leírásából kiderült, hogy lehetőségünk adódik (vagy egyszerűen kötelező lesz) meglátogatni egy bordélyházat, ahol fedetlen keblű prostituáltakkal találkozunk, sőt, még egy részben kitakart aktust is láthatunk. Meg egy rövid pillanatra egy férfi nemiszervet. Aki irtózik az ilyesmitől, az félig becsukott szemmel játssza végig a játékot, akit pedig az alkalmanként elhangzó "f*ck" és „sh*t” szavak zavarnak, a fülét is tömje be.

A The Order: 1886 megjelenését február 20-ra tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)