Hirdetés

The Order 1886 - az új frissítéssel érkezik a Photo Mode

|

A legújabb The Order 1886 patch tartalmazni fogja a Photo Mode-ot, amivel végre bármilyen szögből lefotózhatjuk a legszebb pillanatokat.

Hirdetés

Amikor mi is alaposan átrágtuk magunkat a The Order 1886 erényein és kudarcain, mindannyian egyetértettünk abban, hogy a játék elképesztően gyönyörű. A Ready at Dawn most egy olyan újdonsággal kedveskedik nekünk, amivel bármelyikőnk lehet a „viktoriánus London” legprofibb fotósa.

A Photo Mode a legújabb frissítéssel fog bekerülni a játékba, segítségével mi magunk rendezhetjük, alakíthatjuk és oszthatjuk meg kedvenc képernyőmentéseinket. A színösszeállításokat és az effekteket is kedvünk szerint variálhatjuk, élesíthetünk a képeken, világosíthatjuk vagy sötétíthetjük őket. A Ready at Dawn egy tutorial videón keresztül mutatja be, hogyan működik a Photo Mode.

Nektek hogy tetszett a The Order 1886? Örülnétek egy DLC-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)