Hirdetés

The Order 1886 - a szép, az öreg és a zöldfülű

|

Bemutatkoznak a The Order 1886 főbb lovagjai, akik igen fontos részét képezik a PlayStation 4-exkluzív játék történetének.

Hirdetés

Legutóbb egy előzetest olvashattatok a The Order 1886-ról a Game Informer magazinnak köszönhetően, most pedig három mellékkaraktert ismerhetünk meg közelebbről is.

Korábbról már tudjuk, hogy Artúr király és a kerekasztal lovagjai állnak a középpontban, akik arra tették fel a Fekete víz nevű anyag miatt meghosszabbított életüket, hogy szembeszálljanak a szörnyű félvér lényekkel. A legismertebb lovag - akit mellesleg mi irányítunk - nem más, mint Sir Galahad, aki tapasztalatsága ellenére egyedül nem bír el a fenevadakkal, így minden segítségre szüksége van a harcok és küldetések során. Ezúttal Galahad három legmegbízhatóbb szövetségeséről hullott le a lepel, ők lesznek azok, akik oldalán a legtöbb missziót elvégezzük.

Név: Isabeau D’Argyll
Alias: Lady Igraine

Visszaemlékezve a mesékre és legendákra a név alapján úgy tűnhet, hogy Lady Igraine Artúr király édesanyja, de ez nem igaz, ugyanis a hölgy egy fiatalos kinézetű harcos, akit valójában Isabeau D’Argyll-nek hívnak. Ő és a főszereplő Galahad közel kerültek egymáshoz és szoros kapcsolatot ápolnak, éveken át szerették egymást, de mivel a rend lovagjainak megtiltották, hogy kapcsolat legyen közöttük, így szerelmük nem bontakozhatott ki. Lady Igraine erős akaratú, képzett a harcban és a végletekig hűséges a rendhez, minden porcikájában lovag, ahogyan Galahad is, ezért van közöttük egy kis versengés is.

Név: Sebastian Malory
Alias: Sir Percival

Az Artúr király legendájának ismerői számára bizonyára ismerős lehet a Malory név, hiszen a 15. századi szerző, bizonyos Sir Thomas Maloryírta meg az eredeti Le Morte d'Arthur történetet. A Ready at Dawn verziójában az ősz szakállú Sebastian Malory a legtapasztaltabb harcos Galahad csapatában, megkérdőjelezhetetlen lojalitása miatt pedig értékes barátságot ápol a főhőssel, valamint a többi taggal. Életét arra tette fel, hogy megvédje London lakosságát.

Név: Marquis de Lafayette
Alias: Pending

Lafayette a rend egyik legújabb lovagja, de ez nem azt jelenti, hogy zöldfülű lenne. A híres Marquis de Lafayette egy valódi történelmi alak, aki a francia és amerikai forradalomban szerzett nevet magának. Stratégiai szakértelme és tudása miatt Galahad csapatának felbecsülhetetlen tagja, ráadásul még vicces is.


Hamarosan megismerhetjük a negyedik társat, valamint részletesen bemutatkozik Sir Galahad is. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)