Hirdetés

The Outer Worlds - kiszivároghatott a megjelenési dátum

|

Úgy tűnik, hogy már nyáron játszhatunk az Obsidian új RPG-jével.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment egyik legújabb alkotásáról először a tavaly év végi The Game Awards rendezvényen láthattunk anyagot, a legújabb híresztelések alapján pedig akár már idén augusztusban megjelenhet a The Outer Worlds.

Hirdetés

Az információ egy Steames frissítés során szivárgott ki, és a fejlesztőcsapat azóta törölte a dátumot, de eszerint a játék tervezett megjelenési dátuma nem más, mint 2019. augusztus 6. A játék SteamDB oldalán már csak 2019-es megjelölés látható, de a frissítési történetből nem törölték a dátumot - erre a linkre kattintva ti is megnézhetitek.

Az Obsidian egyelőre nem nyilatkozott a megjelenéssel és a szivárogtatással kapcsolatban, így továbbra is csak pletykaként kezelhetjük a dátumot. Mi azért nem bánnánk, ha mielőbb kipróbálhatnánk a sci-fi akció-RPG-t.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)