Hirdetés

Még nem ért véget a kaland, jövőre DLC-vel bővül The Outer Worlds

|

Az Obsidian remek hírt hozott a sci-fi RPG rajongóinak, de a részleteket egyelőre még titokban tartják.

Hirdetés

A The Outer Worlds sok szempontból hasonlít az Obsidian Entertainment egyik korábbi játékára, a Fallout: New Vegasra, emiatt pedig igazi csemege lehet a szerepjátékok szerelmeseinek. Érthető módon így elég jó fogadtatásban is részesült, és úgy tűnik, akad még mesélnivalójuk a fejlesztőknek.

Hirdetés

A stúdió közzétett a hivatalos fórumon egy bejegyzést, amiben köszönetet mond a fejlesztőknek, hiszen a játék több kategóriában is jelölve lett díjra a The Game Awardson. A srácok természetesen a rajongók felé is kifejezték hálájukat, amiért azok szavazatukkal megtisztelték őket. Egyúttal pedig hoztak egy fontos bejelentést, ugyanis elárulták, hogy a kalandnak még koránt sincs vége, és 2020-ban DLC-vel fog bővülni a The Outer Worlds története.

Konkrét részleteket egyelőre nem kaptunk, így nem tudni, hogy egy vagy több kiegészítésről van szó, és az sem világos, miféle új kalandokban lehet majd részünk. Az Obsidian ígérete szerint később derülnek csak ki a fontosabb tudnivalók, de addig is örülhetünk annak, hogy a csapat még nem végzett a játékkal.

Nektek hogy tetszett a The Outer Worlds?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)