Hirdetés

The Outer Worlds - lesz dobozos kiadás is

|

Az Obsidian gondol azokra is, akik szeretik a polcukon tudni a játékaikat.

Hirdetés

Hihetetlenül keveset tudunk még az Obsidian akció-szerepjátékáról. Azon kívül, hogy láttunk a játékmenetből egy hosszabb gameplay videót és kiderült, hogy a csapattagokkal nem romantikázhatunk majd nem sok információ és látnivaló áll a rendelkezésünkre, viszont most egy újabb részlet derült ki róla.

Hirdetés

Az Obsidian megerősítette, hogy a The Outer Worlds nem csak digitálisan, hanem dobozos kiadásban is beszerezhető lesz mindhárom platformra, így PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ráadásul az árcédula várhatóan 60 dollárt fog mutatni, tehát egy AAA-címre számíthatunk. Nyilván egyik infó sem hatalmas meglepetés, de mégis jó hallani, hogy hivatalosan is megerősítésre kerültek. Remélhetőleg lesz köztük egy tartalmas és ízléses csomag is, ami nem követi el a Fallout 76 gyűjtőijének hibáit - ez speciel a játékra is igaz.

A Game Informer következő számának címlapján egyébként pont a The Outer Worlds látható, a magazin 14 oldalon keresztül foglalkozik majd a projekttel, így várhatóan új részletekkel és képekkel gazdagodhatunk a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)