Hirdetés

The Outer Worlds - két izgalmas videó is érkezett

|

Egyre biztosabb, hogy a The Outer Worlds olyan, mintha a Fallout: New Vegast összekeverték volna a BioShockkal az űrben.

Hirdetés

Mikor az Obsidian Entertainment nemrég megerősítette, hogy a The Outer Worlds nem csupán digitálisan, hanem dobozos kiadásban is beszerezhető lesz minden platformra, az is kiderült, hogy a Game Informer magazin hosszabban fog foglalkozni a sci-fi akció-szerepjátékkal. Ennek köszönhetően tudunk most két vadonatúj trailert is mutatni a játékmenetről. 

Hirdetés

A legelső gameplay videó a harcrendszerre fókuszál és bemutatja többek között azt a Fallout széria VATS-megoldására hasonlító funkciót is, amellyel lelassul az idő, így pontosabb lövéseket adhatunk le. Különböző fegyvertípusokkal, többek között lézerrel és közelharci fegyverekkel (például óriási kalapácsokkal és kaszákkal) is küzdhetünk, ráadásul mindegyiket karbantartani és javítani kell. Hasznosnak bizonyulnak majd a társaink is az összecsapások során, ugyanis saját speciális képességekkel rendelkeznek, továbbá képesek elterelni rólunk az ellenfelek figyelmét is. 

Érkezett egy másik felvétel is, amelyben a játék társrendezője, Leonard Boyarsky mesél a reakciókról, és szóba kerül a Fallout 76 is. 

A The Outer Worlds PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de egyelőre csak annyit tudunk a megjelenéséről, hogy még 2019-ben számíthatunk rá.

Nektek hogy tetszik idáig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)