Hirdetés

The Outer Worlds gépigény - nem kell a jövőbe menni a vasért

|

Az Obsidian következő nagy dobása már a jövő héten itt lesz, úgyhogy itt az ideje ellenőrizni, megvan-e a szükséges lóerő a masinádban.

A The Outer Worlds jövő héten fog megjelenni, így az Obsidian Entertainment elérkezettnek látta az időt a végleges gépigény kihirdetésének. Ahogy azt sejteni lehetett, a hardverlista nem kifejezetten ijesztő, egy közepes gép is rendben ellesz a sci-fi RPG-vel.

Hirdetés

Még csak a világ összes tárhelyére sem lesz szükségetek, mivel az egész játék 40GB-on el fog férni, ami mondjuk a Call of Duty helyigényéhez képest meglehetősen barátságosnak tűnik.

The Outer Worlds minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 (SP1) 64-bit
Processzor: Intel Core i3-3225 vagy AMD Phenom II X6 1100T
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 650 Ti vagy AMD HD 7850

The Outer Worlds ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor : Intel Core i7-7700K vagy Ryzen 5 1600
Memória: 8 GB
Videokártya: GeForce GTX 1060 6GB vagy Radeon RX 470

A The Outer Worlds megjelenése 2019. október 25-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)