Hirdetés

The Outer Worlds - nem romantikázhatunk a csapattagokkal

|

Ha ti is azok közé tartoztok, akik a Mass Effectben mindenkit megpróbáltatok megfektetni, akkor van egy rossz hírünk.

Hirdetés

Az Obsidian készülő RPG-je, a The Outer Worlds eléggé felverte a hullámokat a The Game Awardsos bejelentés után, a stúdió pedig folyamatosan csöpögteti az infót a projekt kapcsán.

Hirdetés

A napokban például jött is egy gameplay videó a Game Informernek köszönhetően, a srácok pedig alaposan kikérdezték a fejlesztőket a játékról., Itt derült ki, hogy egyszerre több társat is vihetünk magunkkal a küldetésekre, sőt, lesznek saját misszióik, így elmélyíthetjük velük a kapcsolatunkat, de ágyba biztosan nem vihetjük őket.

Az Obsidiannál egyszerűen úgy döntöttek, hogy a románcos küldetések összetettek és rengeteg munka van velük, ezért egyszerűen elvetették a koncepciót. Az persze nem biztos, hogy teljesen ki lesz hagyva a játékból a virtuális lepedő-akrobatika, és simán lehetnek NPC-k, akik összetett küldetések nélkül is hajlanak a dologra.

Nektek fontos, hogy egy RPG ilyen lehetőségeket is tartogasson?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)