Hirdetés

Min dolgoznak a Fallout: New Vegas fejlesztői?

|

Több védjegyet is bejegyeztetett januárban a Pillars of Eternity, a Tyranny és a Dungeon Siege III fejlesztőcsapata, az Obsidian Entertainment.

Hirdetés

A játékosok már régóta szerettek volna egy újabb Falloutot kapni az Obsidian Entertainment csapatától, azonban a széria jogai a Bethesdánál vannak, így csakis abban az esetben van erre lehetőség, ha a kiadó engedélyt ad rá. Az Obsidian pedig rendkívül elfoglalt, hiszen jelenleg is a Pillars of Eternity folytatásán dolgoznak lázasan, hogy az megjelenhessen április elején. 

Hirdetés

Emellett készülnek egy másik, titokzatos projekttel is a Private Division kiadóval közösen, amelyről jelen pillanatban csak annyit tudunk, hogy teljesen szabad kezet kaptak benne, így például teljesen kimaradnak belőle a loot boxok is. Hogy a január 24-én bejegyeztetett négy védjegy erre vagy egy teljesen más címre vonatkozik, azt nem tudjuk, viszont a stúdió a "The Outer Worlds" nevet védette le a megszokott kategóriákban. Ha valóban a decemberben említett játék formálódik a srácoknál, akkor azt a fejlesztést két játékipari veterán, Tim Cain és Leonard Boyarsky vezeti, akik többek között olyan legendákon dolgoztak együtt, mint a Fallout 1-2 és a  Vampire: The Masquerade - Bloodlines. 

A néven kívül egyelőre spekulációink vannak csak a rejtélyes IP-vel kapcsolatban, amelyek alapján a The Outer Worlds talán egy sci-fi szerepjáték lehet, amilyet az Obsidian nem készített a 2004-es Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords óta.  Remélhetőleg minél előbb kiderül, mi örülnénk neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)