Hirdetés

The Outer Worlds - mégsem kell egyenesíteni a kaszákat, PS4 Prón is pofás lesz

|

Nemrég még az a hír járta, hogy a konzolok közül csak Xbox One X-en lesz feltuningolva a játék, de szerencsére nem ez a helyzet.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk tegnap arról, hogy sok más játékhoz hasonlóan a The Outer Worlds is valamivel látványosabb lesz Xbox One X-en, mint a gép standard változatán, viszont úgy tűnt, hogy a Sony erősebb masináján nem lesz ilyesmi. Fel is hördült mindenki, a kiadó pedig gyorsan magyarázkodni kezdett, szóval úgy tűnik, nem kell nagyon aggódnia az erősebb konzolok tulajdonosainak.

Hirdetés

A játék kiadója, a Private Division a Twitteren igyekezett eloszlatni a kételyeket, és jó hírrel szolgált mindkét konzol rajongóinak. Kiderült ugyanis, hogy Xbox One X-en 4K-s felbontást, valamint textúrákat kapunk, míg PlayStation 4 Prón szintén 4K-ban élvezhetjük a sci-fi kalandot, annyi különbséggel, hogy 1440p-ről lesz felskálázva a felbontás.

A The Outer Worlds október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamikor később pedig Nintendo Switch-re is. Ti melyik platformon próbáljátok majd ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)