Hirdetés

The Outer Worlds - egy órányi játékmenetet kaptunk az Obsidian RPG-jéből

|

A PC Gamer jóvoltából most egy meglehetősen súlyos betekintést kapunk az októberben megjelenő The Outer World élményébe.

Hirdetés

A klasszikus Fallout részek rajongói a kedvenc sorozatuk második eljöveteleként várják a The Outer Worlds megjelenését. A magas elvárások nem alaptalanok, hiszen az Obsidian nem egy kiváló RPG-t rakott már le az asztalra, és minden esély megvan arra, hogy most is ezt teszik. Szerencsére páran már kipróbálhatták az élményt, és meg is osztották velünk.

Hirdetés

A stúdió múltja, és sokak csalódása a Fallout 76-ban komoly hype-ot kavart a The Outer Worlds körül. Ebből az egy órás játékmenetből ugyan nem fog kiderülni, hogy minden elvárást teljesíteni tud-e majd a játék, de a kiéhezett RPG fanatikusoknak talán elég egy időre ahhoz, hogy megalapozzák elvárásaikat.

Fontos megjegyezni, hogy minden, amit a fenti anyagban láttok, még bőven változhat a megjelenési dátumig, ami egyébként október 25-re van tervezve. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is ki fog jönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)