Hirdetés

The Outer Worlds - érkezett egy nagy adag új screenshot

|

A képeknek hála egy kicsit közelebbről is megnézhetjük az Obsidian ígéretesnek tűnő szerepjátékát.

Hirdetés

Vadonatúj projekten dolgozik a számos sikeres alkotás mögött álló Obsidian Entertainment, és már most elég érdekesnek tűnik a The Outer Worlds. Ráadásul kaptunk egy csokornyi screenshotot, amelyek jól bemutatják, milyen hangulatú kalandra számíthatunk majd.

Hirdetés

Elég sokan gondolják úgy, hogy a The Outer Worlds sok mindenben hasonlít a Fallout, illetve Borderlands játékokhoz, ami valójában nem probléma, és az eddig látottak alapján nem is teljesen alaptalan a feltételezés. Már a bejelentés mellé érkezett trailer is egészen egyedi hangulatot sugárzott, a nemrég közzétett screenshotok pedig újabb bizonyítékok arra, hogy különleges kalandon dolgoznak az Obsidian fejlesztői.

Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)