Hirdetés

Végre nagyító nélkül is élvezhető lesz a The Outer Worlds

|

A következő patch után már mi dönthetjük el, mekkora betűket szeretnénk látni a játékon belül.

Hirdetés

Remekül sikerült a tavaly megjelent The Outer Worlds, ami így igazi csemege lehet a szerepjátékok kedvelőinek. Sajnos a koronavírus miatt csúszik a játék switches változatának megjelenése, azonban a többi platformra hamarosan befut a következő frissítés, ami egy elég hasznos funkciót is hoz.

Hirdetés

Eleinte a rajongók egy része arra panaszkodott, hogy túl picik a betűk az Obsidian játékában, így sokaknak elég közel kellett ülniük a képernyőhöz, ha látni szerették volna a fontos részleteket. A probléma megoldásaként tavaly bekerült egy olyan beállítási lehetőség, amivel fel lehet nagyítani a szövegeket, azonban nemsokára kapunk egy jobb, kiforrottabb megoldást a problémára.

Jön ugyanis egy olyan csúszka, amivel nagyon egyszerűen megváltoztathatjuk a szöveg, illetve a kezelőfelület egyes elemeinek méretét, akár kicsinyíteni, akár nagyítani szeretnénk azokat. Minderről Nate McDorman, a stúdió egyik programozója számolt be a Twitteren, aki elmondta, hogy három hónapig dolgozott ezen, illetve adott egy kis ízelítőt is.

Elméletileg hamarosan megérkezik a játékhoz az 1.3-as frissítés, amivel együtt bevezetésre kerül ez a funkció is. Nektek is gondot okozott korábban a The Outer Worlds szövegeinek elolvasása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)