Hirdetés

The Outer Worlds - Xbox One X-en szebbé teszik, PS4 Prón nem

|

A játék kihasználja majd a világ legerősebb konzoljában rejlő potenciált, de úgy tűnik, a PS4-esek mind ugyanazt kapják, akármilyen erős hardverrel rendelkeznek.

Hirdetés

UPDATE: Gyors korrekció történt fél nappal később, mégis lesz felturbózott látvány PS4 Prón, itt olvashattok róla.

Korábban írtuk: Az Obsidian gondoskodik arról, hogy folyamatosan megtudjunk valami újdonságot a hamarosan megjelenő szerepjátékáról: a közelmúltban megismerhettük a The Outer Worlds világát, a minap az első 20 percet nézhettük meg, most pedig egy technikai jellegű kérdés került megválaszolásra.

Hirdetés

A Windows Central a játék kiadója, a Private Division szóvivőjétől tudta meg, hogy a The Outer Worlds 4K támogatást fog kapni Xbox One X-en, azonban a PlayStation 4 Pro esetében nincs tervben semmilyen hasonló. Az okok talán abban keresendőek, hogy az Obsidiant felvásárolta a Microsoft, és az Xbox Game Studios részeként elsősorban a házon belüli platformnak szeretnének kedvezni (ahogyan a szintén ebbe az istállóba tartozó Compulsion Games is tette a We Happy Few esetében). Persze ez még nem 100%-ig biztos, de érdemes készülni rá.

A The Outer Worlds október 25-étől lesz elérhető, a Game Pass előfizetőinek PC-n és Xbox One-on is az első naptól fogva ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)