Hirdetés

The Persistence: Complete Edition - hamarosan PS VR nélkül is élvezhetjük a horrorjátékot

|

Újabb VR játék kap még egy esélyt azzal, hogy nem csak VR-ban lesz játszható.

Hirdetés

A Firesprite 2018-as játéka, a The Persistence egy vérbeli sci-fi horror volt, de csak VR szemüveget használva élhettük át a hátborzongató kalandot. Ez nemsokára megváltozik, ráadásul egyéb technikai újítások is érkeznek a Complete Editionnel.

Hirdetés

A legfontosabb újdonság az, hogy PS VR nélkül is belevethetjük magunkat a mókába, így azok is tehetnek egy próbát a játékkal, akik nincsenek oda a virtuális valóságért, vagy csak szimplán nincs hozzá eszközük. A játék továbbá 4K-ban, 60 fpssel fog futni PlayStation 4 Prón, sima és Slim konzolon pedig ugyanerre a sebességre számíthatunk, de 1080p-s felbontás mellett.

Javítanak egy picit a játék grafikáján, és a kamerakezelés kapcsán is érkeznek változások. Természetesen az irányítás is átalakul, és néhány játékbeli cucc működése is más lesz, mint a VR-os verzióban. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy még a kezelőfelületet is átszabják a lehető legjobb játékélmény érdekében.

Pontos megjelenési dátumot nem kapott a The Persistence: Complete Edition, de a tervek szerint valamikor idén nyáron fogjuk megkapni. Ti játszottatok az eredeti verzióval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)