Hirdetés

The Phantom Pain - folytatódnak a találgatások

|

A mai Playstation Meetingen a többi nagy bejelentésen kívül talán a Phantom Pain részleteiről is tájékozódhatunk. Talán.

Hirdetés

A meglehetősen titokzatos bejelentő videó után a Phantom Pain (fedő?)nevű új projektről semmi konkrétumot nem tudtunk meg, így csak a találgatások indultak meg, amelyek között újra és újra felbukkant a Metal Gear név. Ezeket tovább erősítették a meglepően egybepasszoló címminták, a fejlesztő Moby Dick Studio közleménye a honlapon, miszerint se Facebookon, se Twitteren, se bármely más közösségi weboldalon nem kommunikálnak (csak a YouTube videó érhető el), illetve legutóbb egy, a Phantom Pain-hez kapcsolódó weblap is feltűnt egy rejtélyes üzenettel, de erről azóta már kiderült, hogy nincs köze a játékhoz - legalábbis erről számolt be a Forbes. Pedig a weblap alján található 2:20 számról már ki is találták, hogy február 20-át, a mai napot jelöli - ami pont a nagy Playstation Meeting napja (ezt élőben mi is közvetítjük nektek a GSO oldalán).

Ami viszont valós tény, hogy a Moby Dick Studio a hivatalos oldalán kitett egy új, alternatív verziót a már korábban látott Phantom Pain előzetesről, amit itt a cikk alján megtekinthettek. Ha beigazolódnak a gyanúk és teóriák, akkor talán esély van rá, hogy ma este a Phantom Painről is lehull végre a lepel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)