Hirdetés

The Pillars of the Earth - ekkor jön A katedrális játékváltozata

|

A Daedalic Entertainment varázsol kalandjátékot Ken Follett izgalmas regényéből, amelyre már nem is kell olyan sokáig várnunk, ugyanis a fejlesztőcsapat mesélt a megjelenésről.

Hirdetés

A Daedalic Entertainment nevéhez olyan kiváló játékok fűződnek, mint a The Whispered World, a Deponia, a The Dark Eye: Chains of Satinav, az 1954: Alcatraz és a Silence, a színes palettájukat pedig idén egy újabb címmel bővítik: Ken Follett A katedrális című bestseller regényének játékfeldolgozásával: ez a The Pillars of the Earth

A 12. századi Angliában játszódó sztori a nemesek, a papság és a szegényebb réteg harcát mutatja be a kizsákmányolás és az éhínség idején, azonban a Daedalic elmondta, hogy A katedrális videojáték több lesz, mint a könyv leképezése, szerintük egy új, interaktív módon mesélik el a történetet, ráadásul az írók Ken Follettel szorosan együttműködve dolgoztak. A játékmenet során Jack, a feltörekvő építész és Philip a szerzetes mellett Alienát, egy bebörtönzött nemes lányát is irányíthatjuk majd. 

A stúdió most bejelentette, hogy a középkori, 2D-s interaktív thrillerük idén nyáron fog megjelenni PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra: 

A játék mellett jön az új Ken Follett regény is, a Kingsbridge-széria harmadik kötete. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)