Hirdetés

The Plague - izgalmas akció-kaland játékot készít az Asobo Studio

|

Egy új akció-kaland cím készül PC-re és konzolokra, amit a Focus és az Asobo Studio hoz majd tető alá.

Hirdetés

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy együtt dolgoznak az Asobo Studio (Ratatouille, Fuel) embereivel egy új akció-kaland játékon, ami a The Plague címet viseli.

Egyelőre nem sok információ érhető el a projektről, de azt már biztosan tudjuk, hogy a Focus Home bővebben is bemutatja majd a február 1-2-án tartott "What's Next de Focus" eseményen, Párizsban.

A bejelentés mellett csak egy teljesen átlagos "izgalomtól dülledő" nyilatkozatot kaptunk Sebastian Wloch, az Asobo igazgatójától, ami viszont érdekesebb, hogy kép is tartozott a cím mellé.

Ez ugyan nem sok, de ahhoz elég, hogy egy picit elképzelhessük a hangulatot és a művészeti irányt. Már csak ki kell várnunk türelmesen a februárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)