Hirdetés

The Punisher: No Mercy - Debut Trailer

|

Félelmetesen rövid médiaanyaggal készültek a Zen Studios illetékesei, bemutatójuk láttán elbizonytalanodhatunk.

Hirdetés

Szeptemberben bejelentették a Punisher: No Mercy névre keresztelt lövöldözős mókát, melyben ismét feldézsmálhatjuk világunk vaskészletének egynegyedét és kipróbálhatjuk milyen magas tornyot tudunk építeni kilyuggatott hullákból. A kizárólag PlayStation Network-ön keresztül elérhető alkotás Magyarországon készül a Zen Studios felügyelete alatt és tegnap megérkezett hozzá az első videó. Az exkluzív tréler rövid, nagyon rövid, egy percnél kevesebb izgalmakkal szolgál, plusz a szokásos veszélyre és káros hatásokra figyelmeztető plecsnik ismét kiharapják saját részüket. A kifejezetten konzolokra fejlesztő hazai vállalat munkásságába beletekinthetünk néhány képkocka erejéig, de a látottak alapján nem tudjuk eldönteni, hogy örüljünk vagy inkább aggódjunk a Punisher: No Mercy miatt.

 


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)