Hirdetés

The Quiet Man - ilyen lesz egy siket főhőst irányítani

|

Egy friss fejlesztői videó részletezi a The Quiet Man egészen különleges koncepcióját.

Hirdetés

A visszafogott bejelentés óta egyre többet látunk a The Quiet Manből, amiben mindenképp van fantázia.

Hirdetés

A Square Enix hamarosan egy viszonylag rövid, de legalább annyira velős élményt tár majd a játékosok elé a The Quiet Mannel, amiben egy siket főhőst irányíthatunk. Egy új fejlesztői videóban beszélnek a játék készítői többek között arról, hogy milyen lesz úgy átélni egy interatív krimi-thrillert, hogy a párbeszédek egy nagy részét nem is hallhatjuk majd.

A filmszerű élményre törekedő játék élőszereplős átvezetőkkel mesél majd történetet, a játék művészi vonaláért felelős Ashley Welch szerint erre azért volt szükség, hogy a legfinomabb érzelmeket is úgy adhassák át a játékosoknak, amire a CGI jelenleg még nem képes. A videó további részében a harcrendszerről is bővebben beszélnek a fejlesztők.

Az az izgalmas a The Quiet Manben, hogy hiába tudunk meg róla egyre többet, még mindig nem igazán tudjuk elképzelni, hogy is fog mindez kinézni a gyakorlatban. A játék november 1-én jelenik meg, akkor minden kiderül, de egyelőre nagyon izgalmas a koncepció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)