Hirdetés

The Quiet Man - negatív kritikákkal teli trailerrel hirdetik, hogy bekerült az új játékmód

|

A teljesen hangtalan játék elég nagy bukás volt, de a frissítéssel minden megváltozik - ígéri a kiadó.

Hirdetés

A The Quiet Man főhőse süketnéma, és hogy ezt a hangulatot átadják, a fejlesztők úgy döntöttek, a játékban sem lesznek hangok.

Hirdetés

Persze a történetmesélésnek lettek volna egyéb eszközei, ezeket azonban nem sikerült igazán kihasználni. A kritikusok és a játékosok is elég durván lehúzták a játékot, de a kiadó beígérte a felturbózott, teljes hangzást kínáló változatot, ami választ ad majd a kérdéseinkre.

Most, hogy ez megjelent, ki is adtak egy trailert, amibe összegyűjtötték a negatív hangokat, és persze megtoldották azokkal a pozitív visszajelzésekkel, amik a frissítés után érkeztek, és amelyek szerint így egy igazi remekmű lett a The Quiet Man. A japán trailerből sokat sajnos nem értettünk, de talán érdemes bevizsgálni, tényleg a feje tetejére állítja-e a játékot a novemberi update. Mondjuk a tény, hogy a videó alatt le vannak tiltva a kommentek, nem feltétlenül a rajongók elégedettségét tükrözi.

Ti próbáltátok a The Quiet Mant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)