Hirdetés

The Raven Remastered - kipofozzák az epizodikus kalandjátékot

|

A King Art Games point & click kalandjátéka, a The Raven: Legacy of a Master Thief a THQ Nordic jóvoltából szépül meg és megjelenik a jelenlegi generációs konzolokra is.

Hirdetés

2013-ban jelent meg a King Art Games epizodikus point & click kalandjátéka, a The Raven: Legacy of a Master Thief, amelyben az 1960-as évek Európájában járva egy a Holló művésznéven futó gyémánttolvaj nyomába eredünk Zellner konstáblert irányítva. 

Hirdetés

A hangulatos és fordulatos nyomozós kaland ezúttal a THQ Nordic égisze alatt újul meg, ugyanis bejelentették a játék felújított változatát, a The Raven Remasteredet, amelynek keretében az animációkat, a fényeket és a hajakat is szebbé varázsolták, ráadásul full HD felbontásban. Mutatjuk a bejelentő trailert: 

A The Raven Remastered PC-re, Mac-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox One X-re jelenik meg március 13-án. Ti játszottatok már vele? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)