Hirdetés

Már itt is van az év első ingyen játéka

|

Kis pihenő után megint ingyen tölthetünk le valamit, amiért egyébként fizetni kellene.

Hirdetés

Brutális volt ingyen játékok szempontjából a tavalyi év vége. Remélhetőleg mindenkinek sikerült elég játékot felhalmoznia, és legalább a felét le is fogja tölteni valamikor.

Hirdetés

A Humble Bundle nem várt sokat, téli leárazása elején máris egy ingyen játékkal csalogatja a vásárlókat. A The Red Solstice egy izometrikus nézetű túlélőjáték, amit egyedül vagy akár nyolcan együtt is lehet játszani. A kampány végigjátszása 30 órába telik, multiplayerben pedig 6 pályát lehet bejárni. 

A letöltéshez kattintsatok ide, rakjátok be a játékot a kosárba, regisztráljatok vagy jelentkezzetek be, majd fejezzétek be a vásárlást. Steam kódot fogtok kapni, amit a Steam kliensben kell aktiválni. Ha másnak nem, arra jó, hogy hízlalja a könyvtárat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)