Hirdetés

The Road trailer

|

Megmagyarázatlan katasztrófák láncolata pusztulásba taszította virágzó világunkat és szétmorzsolta az emberi civilizációt.

Hirdetés

Minden szürkeségbe és feketeségbe burkolódzik, az egykoron változatos színekben ragyogó tájak kizárólag a túlélők emlékezeteikben élnek tovább. A mindent beborító hamu és törmelékek között bandákba tömörült, elvetemült gyilkosok és kannibálok leselkednek a dermesztő időjárás elől menekülő főhőseinkre, menekültekre.

Gyermek és felnőtt együttes erővel, kínszenvedések közepette megpróbál eljutni a szebb reményekkel kecsegtető partvidékre, hogy elkerüljék embertársaik millióinak végzetét. Cormac McCarthy azonos címmel megjelent posztapokaliptikus regényét Pulitzer-díjjal jutalmazták, szívszorító története végigzongorázza az embertelenség és magányosságtól való félelem gyötrő lépcsőfokait. Főszerepben Viggo Mortensen és tizenegy éves (külföldi kritikák szerint kifejezetten tehetséges az ivadék) útitársa, valamint a GameStar TV oldalán található The Road trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)