Hirdetés

The Rock játszhatja Marcus Fenix szerepét

|

Dwayne "The Rock" Johnson lehet a jövőre érkező Gears of War mozi főszereplője .

Hirdetés

A Gears of War főhőse - Marcus Fenix - nem egyszerű figura. Alapvetően szótlan, morcos, kőkemény arc, de azért rá is igaz a mondás, miszerint a zord külső, érző szívet takar.

Bajban is van a forgatókönyv írója, Chris Morgan. Elmondása szerint, ő már írás közben elképzeli a színészt, aki a szerepet kapja. Marcus Fenix esetében azonban nem jutott eszébe senki, nagyon sokáig. "Igazán jól játszani egy szinte szótlan, kőkemény figurát, sokkal nehezebb, mint hinnék. A színésznek úgy kell életet vinni a karakterbe, hogy megtartsa annak zordonságát, de mi mégis érezzük, hogy ő alapvetően jó fiú. Úgy gondolom, hogy Dwayne Jhonson - ismertebb nevén, The Rock - tökéletes lenne a szerepre." Ez persze még csak terv, de a múltkori mozival kapcsolatos hír esetében, volt aki rá szavazott, ha jól emlékszem. Reméljük a Gears of War moziban jobban tolja majd, mint a Doomban...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)