Hirdetés

The Saboteur - Decemberben ellenállunk

|

A Pandemic Studios segítségével decemberben megtudjuk, milyen is lehetett a megszállt Párizs.

Hirdetés

Sean Devlin egy egyszerű szerelő volt, akinek barátait lemészárolta a megszálló német hadsereg. Sean bosszúvágytól fűtve, a Brit Titkosszolgálat tagjaként érkezik Párizsba, hogy segítse az ellenállást, és nem mellékesen elégtételt vegyen barátaiért.

A The Sabotuer GTA szerű sandbox játékélményt kínál, amely során rengeteg alkalmunk lesz borsot törni a nácik orra alá. Zeppelinket, harckocsikat robbanthatunk fel, vonatokat siklathatunk ki, gyárakat szabotálhatunk. Minden járműbe bepattanhatunk, legyen az ciil, vagy katonai, és tevékenységüknek hála a párizsi népek egy idő után már támogatni is fognak bennünket. A történet epikus, drámai, és lehengerlő lesz a készítők szerint. Kiderül december 8-án, amikor is a The Saboteur megjelenik PS3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)