Hirdetés

The Saboteur gépigény

|

A Pandemic legújabb játéka hamarosan a boltok polcaira érkezik, szóval éppen ideje volt nyilvánosságra hozni a The Saboteur gépigényét.

Hirdetés

Sean Devlin viszonylag szerény igényekkel rendelkezik. A GTA szerű sandbox Párizs minimális igénye barátságosnak mondható, nem úgy az ajánlott konfig, ahol már elvárás a 4 magos proci.

Sajnos a sandbox játékok szeretik a sok magot, ahogyan azt már a GTA 4 óta tudjuk, viszont ide elég az 512 megás videókártya. Összességében egy kis kompromisszum, és fog ez menni szerintem mindenkinél, legalább nagyon remélem, hogy a The Saboteur grafikus motorja kellőképpen skálázható. Erre már csak azért is van esély, mivel a játék nem csak PC-re, hanem PS3-ra, és Xbox 360-ra is érkezik, méghozzá december 8-án.

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
CPU: Core 2 Dual Core 2.4GHz or AMD equivalent
RAM: 2GB or more
Disc Drive: Dual Layer 1x or faster DVD Drive
Hard Drive: At least 7GB of free space
GPU: Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
Sound: Direct X 9.0c compatible sound card

Recommended Configuration:

Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
CPU: Quad Core running at 2.8 GHz or equivalent
RAM : 2GB (Windows XP) or 3GB (Windows Vista/7)
GPU: nVidia 8800 GT graphics card with 512MB of VRAM

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)