Hirdetés

The Saboteur - Ingyenes DLC az első napon

|

A Pandemic búcsúajándéka egy ingyenes DLC, amely csak az első szériás Saboteur-höz jár.

Hirdetés

Aki esetleg nem tudna dönteni Saboteur ügyben, íme egy indok, miért érdemes hamar megvenni. A Pandemic utolsó játéka ugyanis egy kóddal ellátva érkezik a boltokba, melynek segítségével egy DLC csomagot tölthetünk le.

A comag tartalma különösképpen izgalmas. Egyrészt kapunk néhány extra búvóhelyet, aztán egy új minijátékot, végül hatására a Saboteur cenzúrázatlanná válik. A lenge öltözetű párizsi lánykák immár teljes szépségükben megtekinthetőek lesznek, ha sietünk. Amennyiben lemaradunk az első példányokról, később is megvehetjük a DLC csomagot, ám ekkor már 400 MS pontot, vagy 4,99 dollárt szednek le rólunk. Digitális cicikért fizetni pedig....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)