Hirdetés

The Saboteur - Pénteken patch

|

A jobblétre szenderült Pandemic utolsó játéka sajnos elég gyatra állapotban került a boltokba.

Hirdetés

Aki megvásárolta a The Saboteur című csodát, bizony könnyen beleszaladhatott egy csúnya bugba. Pontosan nem tudni mi okozza a hibát - az EA szerint - de alapvetően a Win7, és az ATI tulajokat sújtja olyannyira, hogy a játék teljesen játszhatatlan.

Az EA szerint a hiba megléte nem bizonyított, ám ennek ellnére egy béta tapaszt összedobtak hamar, amely holnap válik elérhetővé. Eközben a felháborodott játékosok peticíót írnak, melyben magyarázatot, és bocsánatkérést követlenek. A The Saboteur ugyanis először Európában jelent meg, és hamar kiderült, hogy hibás. Ennek ellenére, az EA kihozta a tengeren túl is, sőt a mai napig árusítja az EA online anélkül, hogy figyelmeztetné az ATI tulajokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)