Hirdetés

The Secret of Monkey Island remake - jövő héten már tölthetjük is!

|

A The Secret of Monkey Island újrafeldolgozása már jövő héten letölthetővé válik, adta közre a Lucasarts.

Hirdetés

Öröm, bódottá járja át szívünket, hiszen az anno kalandjátékok piacán nagy kiadónak számító LucasArts ma jelentette be, hogy július 15-én kézhez kaphatjuk a The Secret of Monkey Island: Special Editiont, méghozzá Xbox 360 és PC platformokon.

A PC verziót Steamről és ahhoz hasonló rendszerekről tölthetjük le, míg az Xbox 360 verzió az Xbox Live Marketplace-n lesz elérhető. A kiadó nem mondta meg a produktum árát, de azt megtudtuk, hogy a grafika nem fog változni semmit (amit már a képeken is ki lehetett szúrni...). A LucasArts egyébként a Telltale-lel összefogva, a Sam & Max illetve Wallace & Gromit sorozatokhoz hasonlóan az új Monkey Island részeket epizódikusan adja ki. Az első rész a Tales of Monkey Island - Chapter 1: Launch of the Screaming Narwhal nevet kapta, s holnap válik elérhetővé PC-re, majd kicsivel később Wii-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)