Hirdetés

The Secret World 'Beta opening' Trailer

|

A Funcom által készített és az Electronic Arts által kiadandó mmorpg új színt hozhat a multis játékok világába.

Hirdetés

Ugyanis nem a szokűásos fantasy témákról van szó, hanem egy igencsak misztikus, okkult világról, ahol három szervezet, az Illuminati, a Dragon és a Templars harcol a hatalomért - ugyanakkor a rejtélyes idegenek ellen pedig mindhárman harcolnak.

Már sok-sok éve készül a project, olyannyira, hogy a The Secret World a közeli jövőben béta fázisba lép. S bár minden időmet a Star Wars: The Old Republicra tartogatom, amennyiben a The Secret World érkezik meg előbb bele fogok vágni ezerrel, az biztos. Aki esetleg nem tudná, milyen játék is ez, annak a Funcom készített egy emlékeztető jellegű videót, ezt mutatjuk most meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)